De conformitat amb la normativa vigent i aplicable en protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MÚTUA DE L’ALT PIRINEU MPS amb CIF V25019266 i domicili social ubicat a C/SANT AGUSTÍ, 25 – 25700 LA SEU D’URGELL (LLEIDA), i que a continuació es detallen les respectives finalitats, terminis de conservació i bases legitimadores. Per aquells tractaments que ho requereixin, s’informa també de la possible elaboració de perfils i decisions automatitzades, així com de les possibles cessions i les transferències internacionals que MÚTUA DE L’ALT PIRINEU MPS té previst realitzar.

 

  • Finalitat: Atendre les seves consultes i/o sol·licituds i instal·lació de cookies.
  • Termini de conservació: Mentre es mantingui el consentiment prestat.
  • Base legítima: El consentiment de l’interessat.

 

Tanmateix, l’informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades, dirigint-se per escrit a l’adreça de correu dpd.cliente@conversia.es o al telèfon 902 877 192.

 

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent i aplicable en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió (“dret a l’oblit”), portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com la revocació del consentiment prestat pel tractament de les mateixes, dirigint la seva petició a l’adreça postal C/SANT AGUSTÍ, 25 – 25700 LA SEU D’UURGELL (LLEIDA) o al correu electrònic laseu@mutuaaltpirineu.com . Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

 

Les dades identificades amb una marca (*) s’entenen com camps obligatoris i requerits, en conseqüència s’entendran com a necessaris per a escometre les finalitats mencionades amb anterioritat.

 

Amb l’enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de MÚTUA DE L’ALT PIRINEU MPS.