50anys150anys2En una societat tan canviant i de tan rápida evolució com l’actual s’han convertir en noticies la constancia i la permanència d’iniciatives i entitats a l’hora d’oferir els seus serveis. La Mútua Comarcal de la Seu d’Urgell acaba de complir els seus primers 50 anys de vida un esdeveniment que es mereix ressaltar. Aquesta permanència no ha estat fàcil, tenint en compte el limitat àmbit geogràfic dels seus socis: la Seu d’Urgell i comarques veïnes.

La commemoració ha coincidit amb la celebració de la Fira de Sant Ermengol. L’estand de la Mútua Comarcal ha servit per a la distribució d’un nou número de la seva revista, en què destaquen el seu contingut i el seu atractiu disseny.

La Mútua Comarcal de la Seu d’Urgell compta actualment amb 3.200 associats. Malgrat la seva petita grandària, l’èxit es justifica en que destina gairebé el 90% del recaptat amb les primes a prestacions mèdiques. D’aquesta manera, ha fet possible oferir els seus serveis amb una quota de menys de la meitat a la d’altres mútues. Una altra de les causes de tan llarga permanència és el comptar amb un quadre mèdic prestigiós en les diferents especialitats i el tracte proper amb el mutualista.